Jelentkezz a helyszíni nyereményjátékunkra!

Gyere a Cube sátorhoz 14:00-ra és hívd fel magadra a figyelmet 🙂 Ha sikerült, nincs más dolgod, mint helyesen válaszolni a feltett kérdésre és máris tiéd az értékes Cube ajándékcsomag!

Olvasd el figyelmesen az alábbi információkat Cube-ról, s ha meg tudtad jegyezni, biztos lehetsz benne, hogy tudni fogod a helyes választ! A helyszínen még számíthatsz Katus Attila segítségére is, hogy ne maradj le az ajándékokról!

A CUBE-ot 1993-ban alapította Marcus Puerner a bajorországi Waldershofban.

Saját ötletek, fejlesztések adják az alapját a kerékpár tervezésnek, mely már bizonyított, hiszen az évek során a vállalat piacvezetővé vált számos európai országban a közép- és prémium kategóriás hegyi- és országúti kerékpárszegmensben egyaránt. A márka a világ 60 országában működő szakkereskedőkön keresztül érhető el, s mindenhol tapasztalható az a törekvés, hogy minden kerékpárt maximálisan ki lehessen használni. A Waldershof-i központban a dedikált mérnöki csapat folyamatosan igyekszik fejleszteni nem csak az alapanyagokat és a konstrukciókat, hanem a gyártáshoz szükséges folyamatokat is. A CUBE házon belüli laboratóriuma minden modellt rögtön tesztel, biztosítva, hogy megfelelnek az európai CE-szabványoknál jóval magasabb követelményeknek is.

A félkész bringákat persze nem csak a CUBE mérnökei, de profi bringásai is jól megnyúzzák, s a legkülönbözőbb szituációkban vizsgálják az esetleges fennmaradó hibákat vagy gyenge pontokat. Az eredmény a funkcionalitás, a súly, a merevség és a biztonság kompromisszum nélküli kombinációja.

A tesztnapra a mozgásvilág.hu oldalon történő regisztráció kötelező!

>> Bővebben >>


Idén a Cube bringákat helyszíni regisztrációval fogod tudni kipróbálni! Minden egész órában indítjuk a tesztköröket, így nincs más dolgod, mint időben érkezni a sátrunkhoz, ahol lefoglalhatod a számodra érdekes kerékpárt. Természetesen előre is foglalhatsz (pl. 11 órakor lefoglalhatod a 13 órás tesztre a kerékpárt)

CUBE ATTAIN GTC SL Disc

CUBE AGREE C:62 Race Disc

CUBE Hyde Race

CUBE STEREO 150 C:62 Race

CUBE AMS100 Race

CUBE REACTION C:62

CUBE REACTION Pro

CUBE ATTENTION

CUBE NUROAD Pro

CUBE AGREE Hybrid C:62 SL Disc

CUBE ACID Hybrid One 500

CUBE REACTION Hybrid Pro 500

CUBE STEREO Hybrid Pro 500

CUBE ELLY Cruise Hybrid 400